En blogg om vad som händer på landet

Sveriges finaste landskap


skrivet den 05 nov av Admin, klockan:10:09
Enligt mig så är Jämtland ett av Sveriges finaste landskap och jag skriver nu ett av just med anledning av att jag naturligtvis inte har besökt alla landskap i Sverige. Dock kan jag säga att detta helt klart, utan någon som helst tvekan, är det allra finaste landskapet av de landskap som jag har besökt. Jag kan liksom inte så där direkt förklara varför eller hur det kommer sig att jag tycker så här men det är helt enkelt att här finns allt som jag tycker om. Detta landskap har helt klart allt man kan tänka sig och det är underbart att vara här både på sommaren som på vintern och jag tror att det just är den kombinationen som jag finner tilldragande. Jag skulle lätt kunna tänka mig att bo här och vem vet, en dag kanske jag kommer att göra det. Det återstår att se.

Kommentarer är stängt