En blogg om vad som händer på landet

Min nästa resa till Jämtland


skrivet den 06 nov av Admin, klockan:10:10
Eftersom jag inte än bor i Jämtland så får jag nöja mig med att jag åker dit med jämna mellanrum. Jag och min familj brukar faktiskt åka till Jämtland, eller försöka att göra det en gång på vintern och en gång på sommaren. Min familj har alltid varit naturintresserade och det är naturligtvis detta som också har gjort att vi har varit så många gånger här. Nu är det faktiskt en resa inplanerad och den kommer att vara till sommaren, i juli tror jag. Då kommer jag och min bror att åka till Jämtland, men vi har ännu inte riktigt bestämt oss för exakt var. Det som vi dock är inställda på är att denna resa kommer att handla om fiske och vandring. Jag älskar att vandra och min bror älskar att fiska så vi ska se till att kombinera dessa två passioner som vi har. Det ska bli otroligt spännande att åka iväg med min bror och det är något som jag ser fram emot mycket.

Kommentarer är stängt